MAJOITUS
Majoittuminen kouluilla keskiviikkoillasta sunnuntaihin.
Majoitus tapahtuu Kokkolan keskustan kouluissa. Koulut ovat valvottuina koko turnauksen ajan. Majoituspaikkojen ovet ovat kiinni (Hiljaisuus) 22.00 - 06.30, jolloin eteisaulassa on vartiointi.
Majoitusvastaavat:
Jani Koivisto
044 580 6115044 580 6115
Tiina Peltoniemi
050-5509770050-5509770
RUOKAILU
Keskiviikkona ainoastaan (Kiviniitty/Hakalahti) cup-keittiö tarjoaa iltapalan.
Torstaista sunnuntaihin tarjoillaan aamupala, lounas ja päivällinen (sunnuntaina ei päivällistä).
Ruokailupaikat: Kiviniitty, Hollihaka ja Hakalahti
SUNNUNTAINA LOUNAS TARJOILLAAN AINOASTAAN KIVINIITYN KOULULLA!!
Ruokalista
KESKIVIIKKO
17.00 -22.00 ILTAPALA sämpylä, jogurtti, leipä, voi, leikkele, kanamuna,
tuorepala, maito, tee, kahvi
TORSTAI
06.30 -09.00 AAMUPALA puuro, leipä, voi, leikkele, tuorepala, maito, kahvi, tee
11.00 -14.00 LOUNAS Jauhelihakastike, keitetyt perunat säilykekurkku, tomaatti, kurkku
leipä, voi, maito
16.00 -20.00 PÄIVÄLLINEN Broilerikeitto, leipä, voi, maito
PERJANTAI
06.30 -09.00 AAMUPALA puuro, leipä, voi, leikkele, tuorepala, maito, kahvi, tee
11.00 -14.00 LOUNAS jauhelihamakaronipata, leipä, voi, maito
jäävuori-kaali, ananas, tomaatti, punajuuri
16.00 -20.00 PÄIVÄLLINEN Makkarakeitto, leipä, voi, maito,
LAUANTAI
06.30 -09.00 AAMUPALA puuro, leipä, voi, leikkele, tuorepala, maito, kahvi , tee
11.00 -14.00 LOUNAS Broilerkastike, riisi, leipä, voi, maito, salaatti, persikka
16.00 -20.00 PÄIVÄLLINEN Jauhelihakeitto, leipä, voi, maito
SUNNUNTAI
07.00-09.00 AAMUPALA puuro, leipä, voi, leikkele, tuorepala, maito, kahvi, tee
11.00 -16.00 LOUNAS Lasagne, salaatti, leipä, voi, maito
Hakalahden, Vittsarin kouluilla , Ammattikoululla sekä GIF:n majlaa asuvat joukkueet ruokailevat HAKALAHADEN KOULULLA. (Matruusinkatu 2)
Hollihaan ja Halkokarin koululilla asuvat ruokailevat HOLLIHAAN KOULULLA. (Pikiruukintie 4)
Loput joukkueet syövät KIVINIITYN KOULULLA (Kuusitie 3)
HUOM! SUNNUNTAINA LOUNAS AINOASTAAN KIVINIITYSSÄ
Löydät kaikki majoitus- ja ruokailupaikat kartalta: