Turnausinfo

Turnaus pelataan 22-25.7.2021


Ottelut pelataan 28 nurmikentällä, joista kolme isompaa jalkapallokenttäaluetta (Santahaan jalkapallokenttäalue, Kirkonmäen laajennettu alue ja Nynäsin Puisto). Huonon sään sattuessa varalla on jalkapallohalli, jossa on täyssuuri kenttä, sekä hiekkakentät.

Majoittuminen tapahtuu kouluilla keskiviikkoillasta sunnuntaihin. Keskiviikkona cup-keittiö tarjoaa iltapalan. Torstaista sunnuntaihin tarjoillaan aamupala, lounas ja päivällinen (sunnuntaina ei päivällistä).

Majoitus tapahtuu Kokkolan keskustan kouluissa. Koulut ovat valvottuina koko turnauksen ajan. Majoituspaikkojen ovet ovat kiinni (Hiljaisuus) 22.00 - 06.30, jolloin eteisaulassa on vartiointi.

Palkinnot


Kaikki Kokkola Cupiin osallistuvat saavat osallistujadiplomin. Voittajajoukkue joka ikäluokassa saa pokaalin ja kaikki pelaajat kolmessa parhaassa joukkueessa joka ikäluokassa saavat mitalin. Ikäluokissa F9 ja nuoremmissa jaetaan jokaiselle pelaajalle diplomi ja mitali.

Kaikista arvokkain, ns. Herrasmiespalkinto, Gentleman´s Prize, jaetaan sekä poikajoukkueelle että tyttöjoukkueelle, jotka täyttävät kriteerit palkinnon saamiseksi (katso tervetuliaissanat).

Mitalit ovat kokkolalaisen Bo Aurénin suunnittelemia.